Hírek, Események

ZAC EFRON EDZÉSTERVE II.

Body Building Bolt
2018.01.27 21:50
ZAC EFRON EDZÉSTERVE II.

Az előző részben leírtuk, hogy Zac Efron milyen módon építette fel az edzését a Baywatch című filmre.

Valamint belekezdtünk az edzése részletes bemutatásába is. Olvasd el, hogy milyen dolgokat csinált azért, hogy olyan szálkásan feszítsen a vásznon.Az edzéshez ajánljuk a BLADE PROTEIN CONCENTRATE termékünket, ami jó fehérjeforrásként szolgál.

Első edzés: Bicepsz és hát

Folytatás…2A: EVEZÉS CSIGÁN ÜLVE

3 sorozat x 8-12 ismétlés

Foglalj helyet az evezőgépen. A lábad nyújtsd ki. Ragadd meg a rudat, majd húzd egészen a felsőtestedig. A lapockáig érjenek össze, majd újra nyújtsd ki a karjaid és érezd a nyújtás a hátadban mielőtt megismételnéd a feladatot.

2B: EVEZÉS TRX-el

3 sorozat x 8-12 ismétlés

A TRX-nél minél nagyobb szögben csinálod a gyakorlatot, annál nagyobb a kihívás. Olyan szöget válassz, ami kihívás elé állít, de ugyanakkor meg tudsz csinálni belőle 8-12 ismétlést. Fogd meg a kapaszkodót, majd nyújts ki a karodat, úgy, hogy elengeded magad. A tested egy egyenes vonalat alkosson, Ezt követően húzd fel a tested a kapaszkodóig.

Pihenhetsz 1 percet.

3A: HÚZÓDZKODÁS (tenyerek egymással szemben)

3 sorozat x 8-12 ismétlés

Vállszélességben fogd meg a rudat. A tenyerek egymás felé nézzenek. Engedd le magad, majd húzd fel addig, hogy az állad túlérjen a rúdon.

3B: MELLHEZ HÚZÁS

Fogd meg a rudat a csigán. Térdelj le vagy foglalj helyet a gépnél. Húzd le a rudat egészen a kulcscsontodig, majd engedd vissza. Egyenes testtartásod legyen vagy maximum enyhén hátradöntve.

Pihenhetsz 1 percet.

4A: HÚZDÓDZKODÁS (tenyerek az arc felé néznek)

3 sorozat x 8-12 ismétlés

Ragadd meg a rudat vállszélességben, majd húzd fel magad egészen addig, míg az állad fölé ér, aztán engedd vissza magad és ismételd meg a gyakorlatot.

4B: KARHAJLÍTÁS KÉZISÚLYZÓKKAL

3 sorozat x 8-12 ismétlés

Fogd meg a súlyokat, a tenyereid egymás felé nézzenek. A felkar mozgása nélkül végezz karhajlításokat. Válassz olyan súlyt, ami kihívást jelent, de képes vagy 8-12 ismétlésre vele.

A következő napi edzést a következő részben folytatjuk.

Koós Csaba
Kép forrása: http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/50/70/507064_zac_efron.jpg