Hírek, Események

CRISTIANO RONALDO HASEDZÉSE I.

Body Building Bolt
2018.03.17 21:58
CRISTIANO RONALDO HASEDZÉSE I.

Valószínűleg nyugodtan kijelenthetjük, hogy C. Ronaldo jelenlegi korszaknak az egyik meghatározó futball játékosa. Továbbá meghatározó, mint sportoló.

A legjobban keresők közé tartozik, milliók rajonganak érte, mindazért, amit elért vagy éppen azért, főleg a nők körében, mert nagyon jól néz ki.Mindezt a nagyon jó genetikai adottságainak is köszönheti, azonban köztudott, hogy azok a sportolók közé tartozik, akik nagyon sokat dolgoznak, hogy a csúcson maradjon. Minden tekintetben. Azonban ebbe a munkába te is betekintést nyerhetsz. Mivel a Nike elindított egy új sorozatot, amivel részletes képet kapsz bizonyos sportolók szokásairól, gondolatairól és legfőbbképpen az edzéseiről.

Például Ronaldo minden mérkőzés előtt egy különleges rituális estét tart, amikor teát iszik mézzel vagy tejjel. Valamint, egy 20 perces forró fürdőben áztatja magát. Ez ellazítja, ám mentálisan is helyre teszi, hogy maximálisan tudjon koncentrálni a meccsen.

A hasedzéshez ajánljuk a BLADE PROTIEN CONCENTRATE terméket, hogy hasonló kockáid legyenek, mint Ronaldónak.

BEMELEGÍTÉS

1, TÉRDFELHÚZÁS

30 másodpercig

Emeld fel az egyik térdedet a mellkasodhoz. A térded alatt fogd meg mindkét kezeddel a lábadat, hogy még jobban magadhoz tudd húzni. Ezt ismételd meg a másik lábaddal is.

2, PLANK ALKARTÁMASZBAN

30 másodpercig

Az alkarodon támaszkodj meg, közben tartsd egyenesen a tested. Tartsd meg magad fél percig.

3, PLANK ALKARTÁMASZBAN TÖRÖLKÖZŐVEL

30 másodpercig annyiszor, amennyiszer tudod

Vedd fel az előbbi pozíciót, azzal a különbséggel, hogy a lábad alá tegyél egy törölközőt, vagy egy olyan dolgot, ami csúszik a talajon. Ezt követően a váll és a karizmok igénybevételével told a tested hátrafelé, amennyire csak tudod, majd innen térj vissza a kiinduló pozícióba.

4, HÍD

30 másodpercig annyiszor, amennyiszer tudod

Feküdj le háttal a talajra. A térdeid legyenek felhúzva. A kezeid tartsd magad mellett, hogy stabilizáld a mozgást. Ezután nyomd fel a csípődet az ég felé. Egészen addig, hogy a válladtól egészen a térdedig a tested egyenes legyen. Lassan engedd vissza a csípőd a kiinduló pozícióba, majd jöhet az ismétlés.

5, LÁBEMELÉS

40 másodpercig annyiszor, amennyiszer tudod

Feküdj le háttal a talajra. Nyújtsd a ki a kezed magad mögé és kapaszkodj meg valamiben, ami elég nehéz ahhoz, hogy megtartson. Emeld a lábaid az ég felé, majd lassan engedd vissza.

6, HÍD

30 másodpercig annyiszor, amennyiszer tudod

Végezd el ugyanúgy, mint a 4-es gyakorlatnál.

A folytatást a következő részben olvashatod.

Koós Csaba
Kép forrása: http://remezcla.com/wp-content/uploads/2016/07/cristiano-ronaldo-ftr-jpg_pawabyqn08h1p95y6k1ktcii.jpg