Hírek, Események

CRISTIANO RONALDO LÁBEDZÉSE I.

Body Building Bolt
2018.03.31 22:01
CRISTIANO RONALDO LÁBEDZÉSE I.

Kevés embernek van olyan kidolgozott hajlítója, combizma vagy vádlija, mint C. Ronalndónak.

Bizonyára sokan szeretnének hasonlót, de nem tudják, hogy miként és hogyan is kezdjék el. Most lehetőség nyílik erre, ugyanis bemutatjuk neked a lábedzését.A Nike elindított egy új sorozatot, amivel részletes képet kapsz bizonyos sportolók szokásairól, gondolatairól és legfőbbképpen az edzéseiről. Most éppen az egyik legjobb focista lábedzéséről.

A körülbelül 15 perces edzés tele van saját testsúlyos gyakorlatokkal, ami keményen megdolgoztatja az izmokat, javítja a robbanékony erőt és jobb állóképességet biztosít.

Az edzés mellett Ronaldo tiszta, könnyen emészthető ételekkel tölti újra magát, mint a csirke, rizsparéj (quinoa) és görögdinnye vacsorára. Azonban a szupersztárnak is vannak olyan napjai, amikor nyugodtan enne azt, amit megkíván vagy éppen szívesen kihagyna egy edzést, de ilyenkor saját magát motiválja, hogy ne tegye meg.

„Vannak napok, amikor nem érzem motiváltnak magam, de olyankor megállok és azt mondom magamnak: ezt meg kell csinálnom, mert ettől csak jó dolgokat kapok a jövőben.”

Ez az ő motivációja és azért áldozza az időt magára.

BEMELEGÍTÉS

1, TÖRZSCSAVARÁS

50 másodpercig váltogatva

Feküdj le háttal a talajra, a térdeid legyenek behajlítva, a talpaid legyenek a talajon. Csavard meg a bal oldali csípőd, hogy a bal oldali térded érje a talajt. A másik lábad is ugyan úgy legyen azonos irányba. Ezután emeld vissza kiinduló pozícióba és ugyanezt csináld meg a másik oldalra.

2,  OLDALSÓ FEKVÉS ROTÁCIÓVAL

40 másodpercig oldalanként

Feküdj le a talajra oldalasan. A térdeid legyenek behajlítva és szorosan egymáson legyenek, ahogy a bokáid is. A talaj oldali kezedet nyújtsd ki magad mellé. A másikat tedd a fenekedhez, hogy érzed a rotációt. A fenti lábadat forgasd kifelé, hogy a térded az ég felé nézzen. Csinálj pár ismétlést, majd válts a másik oldalra.

3,  OLDALSÓ FEKVÉS T NYÚJTÁSSAL

40 másodpercig oldalanként

Hasonló a kiinduló pozíció, mint az előző feladatnál. Viszont itt a kezeid legyenek magad előtt kinyújtva egymáson. A tenyerek egymás felé nézzenek. A következő lépésként pedig annyi a dolgod, hogy a fenti kezeddel nagy ívben magad mögé nyújtod, hogy a T betűt formázz vele. Ezután pedig lassan visszaengeded.

4, PLANK ALKARTÁMASZBAN ELLENTÉTES LÁB-ÉS KÉZEMELÉSSEL

50 másodpercig folyamatosan

A kiinduló pozíció Plank alkartámaszban. Innen indulva emeld fel az ellentétes oldalú kezed és lábad egészen addig, amíg mind a kettő ki nincs nyújtva. Ezután engedd vissza őket és ismételd meg ellentétesen.

5, GUGGOLÁS

50 másodpercig folyamatosan

Állj vállszéles terpeszben, majd told hátra a csípőd és ereszkedj le, míg a combod párhuzamos a talajjal, majd nyomd ki magad.

6, ELLENTÉTES KITÖRÉS

50 másodpercig folyamatosan.

Állj meg vállszéles terpeszben, majd az egyik lábaddal lépj hátra, hogy a térded majdnem érje a talajt, a másik lábadon a combod párhuzamos legyen a talajjal. Lépj vissza a kiinduló pozícióba és ismételd meg a másik lábaddal is.

A folytatást a következő részben olvashatod.

Koós Csaba
Kép forrása: http://img.thedailybeast.com/image/upload/v1492177612/articles/2015/08/07/how-cristiano-ronaldo-mastered-his-briefs/150807-shire-ronaldo-undies-tease_tqxzz9.jpg