Hírek, Események

10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD I.

Body Building Bolt
2018.05.26 22:11
10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD I.

Nem kell teljesen feladni a kedvenc söreidet.

Élvezd ki az életet és élvezd az ízét a sörödnek. Viszont, ha most a nyári fesztiválszezon után le szeretnéd dolgozni, akkor több tippünk is van rá. 10 edzéstervet mutatunk, ami eltünteti a pocakot és láthatóvá teszi a régen látott kockákat.Ehhez ajánljuk a BLADE BCAA 7000 2:1:1 termékünket.

1, MEDICIN LABDA EDZÉSTERV (köredzésként végezd)

Az edzés A és B részét szuperszettként végezd el. Végezd el az első gyakorlatot a leírt ismétlésszámmal, majd haladj tovább a következő gyakorlatra pihenés nélkül.

1A: MELLREVÉTEL ÉS NYOMÁS

3 sorozat x 10 ismétlés

Tartsd meg a labdát a lábaid között, a lábaid vállszéles terpeszben legyen. Hajlítsd be a térdeidet és a csípődet és engedd le a felsőtested a kezedben a labdával, nyújtott karokkal egészen addig, hogy a labda a térded fölött legyen éppen hogy. Majd robbanékonyan nyújtsd ki a csípőd és a térdeid és emeld fel a labdát a mellkasod elé. Ezután guggolj le, majd egyenesedj ki és nyomd ki a fejed fölé a labdát. Ez egy ismétlés.

1B: FELÜLÉS ÉS DOBÁS

3 sorozat x 10 ismétlés

Feküdj a hátadra és hajlítsd be a térded, a labdát tartsd a mellkasod előtt. Így ülj fel. Érdemes egy fallal szemben ülni vagy megkérni valakit, hogy dobja vissza a labdát. Ha falnak dobod, csináld olyan erősen, hogy visszapattanjon hozzád. Ezután ereszkedj vissza. Ez egy ismétlés.
Pihenj egy percet.

2A: HEGYMÁSZÁS

2 sorozat x 20 ismétlés lábanként

A kiinduló helyzet hasonlít a standard plank-hez, csak itt a fenekedet feljebb kell, hogy nyomd. Ezt követően váltott lábtartással húzd fel a térded a mellkasodhoz.

2B: SZŰK FOGÁSÚ FEKVŐTÁMASZ

2 sorozat x 15 ismétlés

Ezzel a fekvőtámasz fajtával főként a tricepszed edzed meg.  A kezeid legyenek a labdán a mellkasod alatt. Tarts egyenesen a testedet, miközben végzed a gyakorlatokat.
Pihenj egy percet.

3A: BOLGÁR GUGGOLÁS

2 sorozat x 10 ismétlés oldalként.

Az egyik lábfejedet tedd a magad mögött lévő padra. Lépj előre kitörés pozícióba. A labdát tartsd a mellkasod előtt. Mindkét lábadat hajlítsd be, ahogy leengeded magad. A hátsó térdednek majdnem érnie kell a talajt. Az elől lévő combodnak párhuzamosnak kell lennie a talajjal.

3B: TÉRDFELHÚZÁS ÜLVE

2 sorozat x 10 ismétlés

Ülj le egy padra, a labdát szorítsd a két lábad közé. Nyújts ki a lábad, kissé dőlj hátra, a kezeiddel segítheted a stabilitást. Húzd fel a felsőtested a térdedhez és a térdedet a felsőtestedhez.

Koós Csaba
Kép forrása: http://static.origos.hu/s/img/i/1511/20151126intim8-mondat-amit-sose-mondj3.jpg