Hírek, Események

10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD III.

Body Building Bolt
2018.06.09 22:12
10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD III.

Az előző részekben bemutattunk neked több edzéstervet, hogy eltüntesd a pocakod.

Ezt folytatjuk további részekkel.5, AZ EGÉSZ TESTET MEGMOZGATÓ KARDIÓ EDZÉS,
ELSŐ RÉSZ

Az edzés köredzésből áll. Mind a három részét végezd el legalább háromszor, de a haladók ötször is megcsinálhatják. Minden kör után pihenj fél percet.

A: KITÖRÉS RÚDDAL FEJ FÖLÖTT TARTÁSSAL

10 ismétlés

Álló helyzetben tartsd meg a súlyt a fejed fölött nyújtott kézzel. Így lépj előre az egyik lábaddal a combod legyen párhuzamos a talajjal, a hátsó térded majdnem érje a talajt.

B: TÖRZSEMELÉS

12 ismétlés

Feküdj le hassal a talajra. A kezeidet tárd szét, mintha repülni szeretnél. A lábaid legyenek együtt. Emeld fel a felsőtestedet és a lábaidat. Csupán a csípődnél érintkezz a talajjal. Tartsd meg két másodpercig magad, majd engedd vissza a tested a talajra.

C: HÍD

12 ismétlés

Feküdj háttal a talajra. A térdeid legyenek hajlítva 90 fokban, a talpaid a talajon legyenek. A kezeid tett magad mellé. Ezt követően a hajlító izmaid segítségével nyomd fel a csípődet, tartsd meg egy pillanatig utána engedd le magad, de a csípőd ne érje a talajt és csinálhatod az újabb ismétlést.

Pihenj 30 másodpercet.

2, AZ EGÉSZ TESTET MEGMOZGATÓ KARDIÓ EDZÉS,
MÁSODIK RÉSZ

A: SUMO GUGGOLÁS

15 ismétlés

Állj meg vállszélességben vagy kicsit szélesebb terpeszben, a lábfejeid oldalra nézzenek. Emeld fel a kezed az ég felé a stabilitás érdekében. Ahogy leguggolsz nyomd kifelé a térdeidet és amikor kinyomod magad nyomd a sarkaidat a talajhoz.

B: PIKE FEKVŐTÁMASZ

12 ismétlés

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy TRX-re. A kapaszkodója legyen 30-40 cm-re a talajtól. Feküdj le hassal a talajra, akaszd be a lábaidat, majd nyomd ki magad stantard plank-be, azaz fekvőtámasz kezdőpozícióba. Innen csinálj egy szabályos fekvőtámaszt, majd a hasizmaid segítségével húzd fel a lábaidat magad felé. A csípőd az ég felé magasodjon. Ezután engedd vissza a lábaidat. Ez egy ismétlés.

C: BÉKAUGRÁS

10 ismétlés

A kiinduló pozíció a fekvőtámasz. Innen szökkenj egyet a lábaiddal úgy, hogy a kezeid külső oldalára érjenek. Ezután szökkenj vissza. Ez egy ismétlés. Ez a gyakorlat flexibilis izmokat követel.

Pihenj 30 másodpercet.

3, AZ EGÉSZ TESTET MEGMOZGATÓ KARDIÓ EDZÉS,
HARMADIK RÉSZ

A: PLANK ALKARTÁMASZBAN/OLDALSÓ PLANK KOMBÓ

2 sorozat x 30 másodperc oldalanként

Csinálj 30 másodpercig planket alkartámaszban, majd fordulj az egyik oldaladra és csinálj oldalsó planket és ezt követően a másik oldalra is. A könyökeid folyamatosan tartsd a vállaid alatt.

Pihenj 30 másodpercet.

Koós Csaba
Kép forrása: http://miamifatfreeze.com/wp-content/uploads/2016/01/Fat-Freezing-Treatment.jpg