Hírek, Események

JOE MANGANIELO FELSŐTEST EDZÉSTERVE

Body Building Bolt
2018.06.16 22:13
JOE MANGANIELO FELSŐTEST EDZÉSTERVE

A színészt több sorozatból és filmből is ismerheted.

Ő volt az egyik szereplője a True blood című sorozatnak, illetve a híresebb filmes szerepei közé tartozik a Magic Mike első és második része, ahol sztriptíz táncost alakít. Nem a semmiért, hiszen hatalmas izomzattal rendelkezik. Ezzel együtt még hatalmasabb rajongótáborban a hölgyek körében.
Azonban ő sem volt mindig az a kigyúrt pasas. Volt idő, amikor vékony volt és nyoma se voltak a kidolgozott izmoknak. Viszont hatalmas fejlődésen ment keresztül az évek múlásával és mostanra már saját könyve van, ami a saját edzésével foglalkozik.Hogyan is működik

Joe az old school módszert részesíti előnyben. Nem csinál semmilyen hirtelen felkapott edzést. Ő inkább a fekvenyomásra esküszik, a fej fölé nyomásra és a lenyomásra. A padon úgy melegít be, hogy a legnagyobb súllyal kezd, amit képes kinyomni lassan. Ebből nyom két ismétlés, utána lejjebb vesz a súlyból és több ismétlést csinál belőle, hogy rendesen bedurranjon. Ezután váltogatja a gyakorlatokat, amik más-más izomcsoportra hatnak. Így, kevesebb idő alatt nagyobb munkát végez.

Útmutató

A fekvenyomást teljesen külön végezd. A páros gyakorlatokat betűvel és számmal jelöljük. ezeket egymás után csináld és utána haladj tovább a következő párra. A pár végeztével pihenj
60-90 másodpercet.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE MUSCLE MAXX termékünket, hogy könnyebben menjen az izomnövelés.

1, FEKVENYOMÁS

8 sorozat x 15/10/8/6/4/2/5/10

Ne tarts pihenőt a sorozatok között.
Végezz vállszéles tartásban fekvenyomást. A hátadba legyen egy kis görbület a törzsedet emeld meg, hogy maximalizáld a hatékonyságot.

2A: TÁROGATÁS DÖNTÖTT PADON

4 sorozat x 10 ismétlés

Állítsd be a padot 30-45 fokban. Feküdj rá, a kezeidben legyenek kézisúlyzók. A tenyereid nézzenek egymás felé. Emeld fel a mellkasod két oldalára a súlyt, enyhén tartsd hajlítva a könyökeidet, majd tárd ki a karjaidat, mintha megszeretnél ölelni valakit. Innen nyomd ki a súlyt a melled fölé.

2B: FEJ FÖLÉ NYOMÁS KÉZISÚLYZÓKKAL

4 sorozat x 10 ismétlés

Ezt a gyakorlatot végezheted állva vagy ülve is, ahogy neked jó. Ragadj meg két kézisúlyzót és emeld fel őket a vállmagasságba. A tenyereid előre nézzenek. Ezután nyomd ki a súlyokat a fejed fölé, majd lassan engedd vissza.

Pihenj 60-90 másodpercet.

3A: PLIOMETRIKUS FEKVŐTÁMASZ

4 sorozat x 8-12 ismétlés

Csupán annyiban különbözik a normál fekvőtámasztól, hogy mikor kinyomod magad azt robbanékonyan tedd meg, hogy elemelkedj a talajtól. Lágyan fogj talajt, majd csinálhatod az újabb ismétlést.

3B: LENYOMÁS FITNESS SZALAGGAL

4 sorozat x 8-12 ismétlés

Tedd fel a szalagot egy masszív pontra, majd ragadd meg a szalagot. Ha kerek van, akkor két kézzel a két szélénél, ha nem akkor egy kézzel. Szorítsd a könyökeidet az oldaladhoz és ezután nyújtsd ki őket.

Pihenj 60-90 másodpercet.

4A: OLDALEMELÉS ÁLLVA

4 sorozat x 10 ismétlés

Mindkét kezedben legyen egy kézisúlyzó. Ezután emeld fel őket oldalirányba, 90 fokba, hogy a válladdal egyvonalban legyenek a súlyok, majd lassan engedd vissza.

4B: FEJ FÖLÉ NYOMÁS EGYKÉZZEL

4 sorozat x 10 ismétlés

A gyakorlat megegyezik a 2B-vel. Csupán annyi a különbség, hogy itt egy kézzel csinálod a feladatot.

Pihenj 60-90 másodpercet.

Koós Csaba
Képr forrása: https://nyppagesix.files.wordpress.com/2015/06/joe.jpg?quality=90&strip=all