Hírek, Események

10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD VI.

Body Building Bolt
2018.07.14 22:17
10 EDZÉS, HOGY ELTÜNTESD A SÖRHASAD VI.

Az előző részekben bemutattunk neked több edzéstervet, hogy eltüntesd a pocakod.

Ezt folytatjuk tovább az utolsó résszel. Reméljük, hogy tudtok majd válogatni a edzések közül és azt is, hogy láthatók lesznek azok a bizonyos kockák.9, ERŐSÍTŐ EDZÉS

Minden egyes gyakorlatot megelőzően fuss 400 méter közepes tempóban. Ezt négyszer tedd meg. A futást megejtheted egy szabályos atlétikai futópályán. Ezután kezd el végezni azt a bizonyos egy gyakorlatot. Először a fekvőtámaszt és így tovább.

A: FEKVŐTÁMASZ
1 sorozat x 25 ismétlés

Ügyelj arra, hogy szabályos fekvőtámaszokat csinálj a végéig. A tested legyen egyenes és vállszéles tartásban csináld.
Fuss 400 métert.

B: FELÜLÉS
2 sorozat x 25 ismétlés

Feküdj le a talajra. A térdeidet hajtsd be 90 fokban. Keresztezd a karjaidat a tested előtt és tartsd ott is őket. Feszítsd be a hasadat és ülj fel, hogy a hátad egyenes legyen, majd ezt követően engedd vissza magad. Ha szükséges tehetsz súlyokat a lábaidra.
Fuss 400 métert.

C: GUGGOLÁSBÓL UGRÁS
3 sorozat x 25 ismétlés

Állj meg vállszéles terpeszben. Innen guggolj le, majd ezután robbanékonyan nyomd ki magad, hogy elrugaszkodj a talajról. Ahogy leérsz rögtön kezdheted az újabb ismétlést.
Fuss 400 métert.

D: HASPRÉS
4 sorozat x 25 ismétlés

Feküdj le egy fitness labdára, a lábaidat tartsd vállszéles terpeszben. A térdeid legyenek behajlítva. A hát alsó része legyen a labdán. A kezeidet kulcsold össze és tedd a tarkódra. A hasad befeszítésével emeld fel a felsőtested, majd lassan ereszd vissza.
Fuss 400 métert.

10, FITT KIHÍVÁS

Ez a gyakorlat, ahogy a nevében van egy remeke kihívás. Emellett egy jó alkalom arra, hogy megnézd mennyire is vagy fitt, és hogy kell-e még fejlődnöd az állóképesség terén.

A: UGRÁLÓKÖTELEZÉS
800 ismétlés

A 800 ismétlést feloszthatod nyolc vagy akár több szeletre is.  Minél több megy egyszerre, annál jobb.

B: FUTÁS

Fuss le 250 méter olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudsz. Folyamatosan mérd az idődet és figyeld, hogy mennyit javultál.

Koós Csaba
Kép forrása : http://elteonline.hu/wp-content/uploads/2016/02/514636463.jpg