Hírek, Események

GYAKORLATOK A ROBBANÉKONY ERŐÉRT

Body Building Bolt
2018.07.28 22:19
GYAKORLATOK A ROBBANÉKONY ERŐÉRT

Csupán három gyakorlat és komoly elhatározás szükséges ahhoz, hogy javíts a robbanékony erődön.

Ezek a gyakorlatok 45 percet vesznek el a napodból vagy kevesebbet, ha igazán jó vagy. Az egész edzés egykezes szakítással indul, majd ezt követi mellre vétel és nyomás gyakorlat, ami a lábakat is megdolgoztatja a karok mellett.

Végezetül pedig gyors fekvőtámaszok következnek. Illeszd be ezeket a köröket a mindennapjaidba és észre fogod venni, hogy egyre könnyebben veszed fel a súlyokat és a saját testsúlyoddal és könnyebben végzed a gyakorlatokat.

Útmutató

Ezt az edzést köredzésként teljesíted, ami azt jelenti, hogy minden gyakorlatot egymás után végzel el pihenés nélkül és csak a kör végén pihenhetsz egy-másfél percet. A fizikális állapodat figyelembe véve csökkentheted vagy éppen növelheted a pihenőidőt. Valamint csinálhatsz több, illetve kevesebb kört.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE PROTEIN CONCENTRATE terméket, ami magas fehérjetartalmával jó kiegészítő az edzést követően.

CSINÁLJ 4-6 KÖRT A GYAKORLATOKBÓL!

1, EGYKEZES SZAKÍTÁS
10 ismétlés (5 db oldalanként)

Állj meg vállszelességnél szélesebb terpeszben. Fogd meg kézisúlyzót, nyomd hátra a csípőd, hajlítsd be a térded. A súlyt tartsd a két lábad közt, nyújtott karral. Ezután robbanékonyan egyenesedj ki és nyomd a súlyt a fejed fölé és egy rövid pillanatig tartsd is meg ott.

2, EGYKEZES MELLRE VÉTEL ÉS NYOMÁS
10 ismétlés (5 db oldalnként)

Ezt a gyakorlatot kettlebellel is elvégezheted. Guggolj le úgy, hogy a combod párhuzamos legyen a talajjal és fogd meg a talajon lévő súlyt, majd emeled a válladhoz. A tenyered a tested felé nézzen. Robbanékonyan egyenesedj ki és nyomd ki a súlyt a fejed fölé.

3, FEKVŐTÁMASZ
10 ismétlés

A fekvőtámaszokat csináld a lehető leggyorsabban, ahogy csak tudod.
Ezután pihen egy-másfél percet, majd folytasd a következő körrel.

Koós Csaba
Kép forrása: https://uploads-cdn.thgblogs.com/wp-content/uploads/sites/48/2016/08/03185936/MYP22102015_-154_resized_1200x672_acf_cropped.jpg