Hírek, Események

A LEGJOBB MELLEDZÉS A KEZDŐK SZÁMÁRA

Body Building Bolt
2018.08.01 22:20
A LEGJOBB MELLEDZÉS A KEZDŐK SZÁMÁRA

Ha kétségbeesetten akarsz nagy, formás mellkast, akkor ezzel az edzéssel orvosolhatod mindezt.

A kezdőknek egy kimondottan jó kiinduló pont, hogy felépítsd a kellő izmot a keményebb gyakorlatokhoz, illetve a keményebb súlyokhoz. Egy kezdő edzésének jól felépítettnek kell lennie.

Újfiúként használni szeretnéd a rudakat, a kézi súlyzókat, a csigát és a saját testsúlyodat is. Tehát, az edzőterem biztosította összes eszközt. Mindezt azért, hogy sokféle módon és sokféle nehézségi fokozaton vedd igénybe az izmodat. Ez az edzés magában foglalja ezeket a feltételeket, amivel megkaphatod a legjobb melledzést a kezdők számára.

Útmutató

Az edzés alatt pihen 90 másodpercet a gyakorlatok között, illetve 60 másodpercet a sorozatok között. Először ne edz nagy súlyokkal, inkább a gyakorlatok pontos kivitelezésére törekedj, hogy jól rögzüljenek. Hétről hétre emelj a súlyokon.

Hogy könnyebben menjen az izmok növelése javasoljuk neked a BLADE MUSCE MAXX tömegnövelő termékünket.

1, FEKVŐTÁMASZ
3 sorozat x 8-10 ismétlés

Csinálj normál fekvőtámaszokat. Közben ügyelj arra, hogy egyenes legyen a hátad. A könyököd a tested mellett legyen, ahogy leereszkedsz.
Pihenj 90 másodpercet.

2,  FEKVENYOMÁS
3 sorozat x 8-10 ismétlés

Normál fekvenyomást csinálj vállszélesnél szélesebb fogásban olyan súllyal, amiből nem okoz gondot 3-szor 10 ismétlést csinálni. Ne nyomd oda hátadat teljesen a padnak. A derekad és a pad között legyen hely, hogy akár a kezed is beférjen.
Pihenj 90 másodpercet.

3, TÁROGATÁS FERDEPADON
3 sorozat x 10 ismétlés

Feküdj le egy 45 fokban döntött padra. A súlyokat emeled fel a mellkasod mellé, majd nyomd ki a fejed fölé őket és azután lassan engedd vissza őket.
Pihenj 90 másodpercet.

4,  CSIGÁS KERESZTEZÉS
3 sorozat x 10 ismétlés

Állj meg két csiga között, amik középmagasságra legyenek beállítva. Fogd meg a fogantyúkat, a könyökeid enyhén legyenek behajlítva, majd lépj előre, hogy a kábel megfeszüljön. Told előre mindkét kezed, hogy egymás mellett legyenek magad előtt. Eztán lassan engedd vissza őket és jöhet az újabb ismétlés.
Pihenj 90 másodpercet.

5, MEDICINLABDA DOBÁS PARTNERNEK
2 perc alatt csinál annyit, amennyit csak tudsz.

Állj meg egyenesen körülbelül két és fél méterre a partneredtől. Dobd neki a labdát mellből, amilyen erővel csak bírod. Ha nincs párod, akkor a falnak is dobhatod a labdát csak állj közelebb hozzá.

Koós Csaba
Kép forrása: https://www.isatori.com/wp-content/uploads/biggest-chest-FEATURED.jpg