Hírek, Események

ZSÍRÉGETŐ GYAKORLATOK

Body Building Bolt
2018.08.25 22:27
ZSÍRÉGETŐ GYAKORLATOK

Minden embernek vannak olyan területek, ahol a kelleténél több zsír rakódott le.

A legtöbbünknél hasi tájékon, de másoknak teljesen máshol ragadnak meg azok a fránya plusz kilók. Viszont most mutatunk nektek egy edzés, ami jól megmozgatja minden testrészed és jól elégeti a kalóriákat.Ettől az edzéstől kellemes fáradtságot fogsz érezni a farizmaidban és a combizmodban, valamint az edzés végén a törzs izmait is próbára teszed. Ha ezeket a gyakorlatokat beépíted az edzéstervedbe, akkor zsír is veszítesz, emellett hozzájárulhat ahhoz, hogy lábadon formás izmok kerekedjenek.


Útmutató

Az edzés köredzésként kell végrehajtanod, ami azt jelenti, hogy minden gyakorlatot elvégzel egymás után, pihenés nélkül, ami végül egy kört ad ki, Csak a kör végén pihenhetsz fél percig. Csinálj 10 kört. A fizikai állapotodtól függően csökkentheted vagy éppen növelheted a körök közti szünetet. Valamint súlyokkal is nehezítheted a gyakorlatot.

1, Korcsolyázó ugrások
30 db ismétlés

Az egész mozdulatsor olyan, mintha korcsolyáznál a jégen. Először is állj meg a bal lábadon, a jobb lábad hajlítsd be, majd ezután ugorj el oldalirányban és a levegőben válts a lábtartáson. A jobb lábaddal érkezz le, stabilizáld magad és szinte azonnal rugaszkodj is el a talajtól az ellenkező irányba. Ha segít, a kezedet is lengetheted.

2, Függőleges ugrás
10 db ismétlés

Állj meg vállszéles terpeszben. Guggolj le, a kezeidet nyújts hátra, azután pedig rugaszkodj el a talajtól. A kezeidet nyújtsd az ég felé. A lényeg az robbanékonyság legyen. A legmagasabb pontnál húzd fel a térded a mellkasodig, majd érj talajt puhán.

3, Sétáló kitörés
10 db ismétlés lábanként

Állj meg vállszéles terpeszben, majd az egyik lábaddal lépj előre. Úgy, hogy a térdet 90 fokos szöget zárjon be, a másik térded pedig épphogy a talaj fölött legyen. Ugyanazt ismételd meg a másik lábaddal miközben előre haladsz. Ha túl egyszerű nehezíthetsz rajta súlyokkal.

4, Egylábas PLANK alkartámasszal
30 másodperc lábanként

Támaszkodj az alkarjaidra. A könyökeidnek az a vállaid vonalában kell lenniük. Emeld fel a csípőd, majd a jobb lábadat is a talajról. Tartasd meg megad így. A testednek egy egyenes
vonalat kell adnia a fejedtől a lábadig. Ismételd meg ugyanaz ezt bal lábtartással.

Ez a kör vége. Pihenhetsz fél percet.

Koós Csaba
Kép forrása: http://slaintemagazine.ie/wp-content/uploads/2014/09/weightloss2.jpg