Hírek, Események

10 HIIT EDZÉSTERV OTTHONRA IV.

Body Building Bolt
2018.09.25 22:31
10 HIIT EDZÉSTERV OTTHONRA IV.

Az előző részben leírtunk nektek hatot a 10 magas intenzitású intervallum edzésből. Ezt a sorozatunkat ebben a részben folyatatjuk.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE PROTEIN CONCENTRATE termékünket, hogy maximalizáld a fejlődést.

Útmutató 5-8 gyakorlatokhoz:
 Minden gyakorlatból csinálj 15-20 ismétlést, 10 másodpercnél ne tarts nagyobb pihenőt egyik gyakorlat után se. Állítsd be a stoppert 10 percre. Csinálj annyi kört ezalatt, amennyit csak tudsz.

7, EDZÉSTERV


A: HEGYMÁSZÁS  2 TÖRÖLKÖZŐVEL

Kezd a gyakorlatot fekvőtámasz kezdőpozícióban úgy, hogy mindkét lábad alatt legyen egy-egy törölköző. Négyszer húzd fel a térdeidet ( lábanként kétszer), majd 4 húzd fel a térdeid a könyöködhöz ( lábanként kétszer)

B: GUGGOLÁSBÓL UGRÁS + FEJ FÖLÉ NYOMÁS 5L VÍZZEL

Először ugorj csípőszéles terpeszből vállszélesnél kicsit szélesebb terpeszbe, ekkor nyomd ki a fejed fölé a vizet vagy a súlyt, majd innen ugorj fel karjaiddal nyújtott tartásban. Az ugrást követően engedd vissza súlyt a mellkasodhoz.

C: SÉTÁLÓ PLANK

A kezdőpozíció legyen plank alkartámaszban, ezután emelkedj fel fekvőtámasz pozícióba. A kezeidet egymás után kinyújtva, majd ezt követően újra menj le plank alkartámaszban. A mozdulatok alatt folyamatosan tartsd meg a kontrolt a testeden. Ügyelj arra, hogy a csípőd és a feneked egyvonalban legyen a tested többi részével.

8, EDZÉSTERV

A: TÉRDFELHUZÁS TÖRÖLKÖZŐVEL

Legyél fekvőtámasz kezdőpozícióban. A lábaid alatt legyen egy törölköző, majd innen húzd fel a térdeidet a mellkasodhoz. A feneked emelkedjen miközben a térdeidet felhúzod. A mozdulatot tartsd folyamatosan kontroll alatt.

B: TÉRDEMELÉS + GUGGOLÁSBÓL UGRÁSSAL

Csináld úgy, mintha felfelé szaladnál a lépcsőn. A térdeidet felváltva húzd fel a mellkasodhoz. Folymatosan a lábujjhegyeiden lépkedj. Csinálj 5 ismétlést oldalanként. Ezután csinálj 3 guggolásból ugrást. A lábaid legyenek hajlítva, miközben leérkezel.

C: MEDVEMÁSZÁSBÓL ELLENTÉTES BURPEE

Először guggolj le, majd innen tedd előre a kezeidet fekvőtámasz pozícióba, ezután csinálj egy ellentétes buree-t, azaz húzd fel a térdeidet a mellkasodhoz, ugorj fel az és ereszkedj vissza guggolásba. Még nincs vége. A lábaidat robbanékonyan nyújtsd ki hátra és csinál egy fekvőtámaszt. Ez egy ellentétes burpee. Innen a kezeiddel lépdelj vissza a lábaidra és a guggolás kezdőpozícióba.

Koós Csaba
Kép forrása: http://static4.businessinsider.com/image/5988de6d4fc3c0104c8b50f5/a-personal-trainer-shares-5-at-home-workout-tools-you-should-own.jpg