Hírek, Események

5 PERCES HASEDZÉS

Body Building Bolt
2018.10.07 22:32
5 PERCES HASEDZÉS

Elég nehéz elhinni, hogy egy 5 perces hasedzésnek lesz látható eredménye. Jó lenne, ha így lenne, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Az izomépítés, a szálkásítás, a látható eredmények a folyamatosságon és fókuszon múlik.

Ez alól a hasedzés se képez kivételt. Sokan a hosszú kardióra esküsznek, mások az intervallum edzésre, megint mások pedig a diétára. Ez mind egyben kell. Ha rendesen és egészségesen eszel és folyamatosan látogatod az edzőtermet, akkor meg fogod kapni a várt eredményt. Ez ilyen egyszerű. Ezt az edzést is folyamatosan kell végezni. Ha legalább heti háromszor edzel, ha odafigyelj mit és mennyit viszel be az étkezésekkor, ha nyolc órát alszol, akkor tényleg látszódni és érződni is fog. Az edzéshez ajánljuk a BLADE BCAA 7000 2:1:1 termékünket.

5 PERCES AMRAP EDZÉS

AMRAP: AS MANY REPS AS POSSIBLE, tehát annyi ismétlést csinálj minden egyes gyakorlatból egyszerre, amennyit csak tudsz.

1, LÁBEMELÉS

Kapaszkodj meg egy rúdon vállszéles fogásban. A lábaid legyenek nyújtva végig. Emeld fel a lábaid 90 fokig. Addig csináld a gyakorlatot, míg merőlegesig szabályosan fel tudod emelni a lábad.

2, VÁLTOTT LÁBÚ EMELÉS

Feküdj háttal a talajra, a lábaid legyenek nyújtva, majd emeld meg mind a kettőt. A karjaid legyenek az oldalad mellett. Felváltva emeld fel magasabbra az egyik lábad, majd a másikat, minta rugdosódnál velük. A lábak végig legyenek nyújtva.

3, FAVAGÁS CSINÁL

Ha nem tudod csigánál végezni a gyakorlatot, akkor azt helyettesítheted fitness szalaggal. Vállmagasságban állítsd be a csigát. Ragad meg két kézzel a fogantyút, majd állj vállszéles terpeszbe. A karjaid a csiga felőli oldalon legyenek. Innen húzd magad elé a kezed. Mindkét oldalra csináld meg a gyakorlatot.

4, TÉRDEMELÉS

Ismét kapaszkodj fel a rúdra. Hajlítsd be a térdeidet, majd emeld őket a csípőd magasságáig.

5, LABDA LECSAPÁSA

Tarts meg a fejed fölött egy fitness vagy medicin labdát, kinyújtott karokkal. Állj meg vállszéles terpeszben, feszítsd meg a törzsed, majd csapd olyan erővel a talajhoz a labdát, amilyen erővel csak tudod. Ha visszapattan eléggé, akkor kapd el és csinálhatod az újabb ismétlést, ha nem akkor guggolj le érte.

Koós Csaba
Kép forrása: https://www.bodybuilding.com/images/2017/august/creating-a-six-pack-abs-diet-a-fat-loss-approach-for-perfect-abs-header-v2.jpg