Hírek, Események

4 TITOK AZ IGAZI TÖRZSIZMOKHOZ

Body Building Bolt
2018.11.01 22:34
4 TITOK AZ IGAZI TÖRZSIZMOKHOZ

Az, hogy kockás hasad van nem feltétlenül jelenti azt, hogy erős az izomzatod. Mivel, hogyha eléggé leszáradsz, akkor látszani fognak azok a kockák.

Úgy, hogy igazból nem edzettél rá. Így, a keménynek és erősnek tűnő rész nem is olyan erős, mint az azt mások hinnék.Mi megosztunk veled négy tippet vagy stratégiát, hogy ne csak a látszat legyen meg, hanem az erő is.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE BCAA 7000 2:1:1 termékünket.

Értelmezd az egyenességet
Akkor fogod kihozni a legtöbbet a talajon végzendő hasedzésből, hogyha magadévá teszed az egyenes medence pozíciót. Ez azt jelenti, hogy a medencét és a bordáid is egyformán a talajon vannak, egyenesen. Tanítsd meg magadnak ezt a pozíciót azzal, hogy a hátadra fekszel, a térdeidet 90 fokig behajlítod, a kezeidet pedig kinyújtod a plafon felé. Mikor belélegzel, a középszekciód, nem a mellkasod, emelkedjen fel először és a hátad egésze ne legyen a talajon.

Turbózd fel az antit
Egy stabil törzs megadja a jó alapot. Hogy növeld a stabilitást csinálj ellentétesen nyújtó, rotáló gyakorlatokat. A plank erre egy nagyon jó példa.

Kombináld
Gondolj arra, hogy törzsed a középpontja az erőnek, ahol végigmegy rajta. Ahhoz, hogy megerősítsd csinálj olyan mozdulatokat, ami a végtagjaidat feszülten tartja, de közben a hasaddal is dolgoznod kell, hogy megtartsd az egyensúlyt. Példa erre: térdelj le a jobb térdeddel, a bal lábad legyen magad előtt talpal a talajon, a térd legyen hajlítva. Fogj meg egy kézisúlyzót a jobb kezeddel és nyomd ki a fejed fölé.

Fejleszd az impulzust
Az első három stratégia, amit említettünk arra szolgált, hogy fenntartsa a stabilitást, miközben az erő végigáramlik rajta, de emellett hozzájárult ahhoz is, hogy erőt fejlesz vele. Hogyan? Gondolj arra, hogy egy nagy boxzsákot rugdosol. Engedd el a törzsizmokat, ahogy az erőt átirányítod a lábaidba, majd mikor megtörtént a rúgás újra feszítsd be és urald a törzsizmokat.

Koós Csaba

Kép forrása: http://watchfit.com/wp-content/uploads/2014/06/Abs-workout-for-men.jpg