Hírek, Események

15 PERCES MELLEDZÉS

Body Building Bolt
2018.11.15 22:35
15 PERCES MELLEDZÉS

Ebben a rohanó világban mindenkit nyom az idő terhe, de a fitness egy fontos pont az életedben, mindig szánj rá időt

Illetve, ha tényleg annyira fontos, akkor nem is kérdés, hogy szánsz-e rá időt.Ez az edzés a fontosabb területeket célozza meg, viszont ez inkább csak átmozgatásra szolgál. Ne gondolj rá úgy, hogy ettől lesznek nagy izmaid. Ahhoz sokkal hosszabb edzés kell. De a rövidebb edzés is jobb, mintha nem edzenél egyáltalán.

Hogyan is működik: Az edzés 4 gyakorlatból áll, ami a főbb területeket célozza meg. Az ismétlésszámok változóak.

Útmutató

Állítsd be az órád 15 percre. Csinálj annyi kört ebből a négy gyakorlatból, amennyit csak tudsz. Csak a negyedik gyakorlat után a kör végén pihenj 1 percet.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE PROTEIN CONCENTRATE termékünket.

1, PLIOMETRIKUS FEKVŐTÁMASZ
5 ismétlés

A pliometrikus fekvőtámasz hasonló a normál fekvőtámaszhoz, csupán annyi a különbség, hogy a karhajlításnál után nagyobb erőt kell gyakorolnod, hogy elrugaszkodjon a felsőtested a talajtól. Érkezz puhán a talajra.

2, FEKVENYOMÁS
8-10 ismétlés

Vállszélesnél szélesebben ragadd meg a rudat. Feszítsd be a hátad, hogy a derekad és a pad között legyen hely. Engedd le a rudat egészen a szegycsontodig. A könyökeid 45 fokban hajlítva legyenek. Ezután nyomd ki a rudat.

3, FEKVENYOMÁS FERDEPADON KÉZISÚLYZÓKKAL
12-15 ismétlés

Feküdj le egy 45 fokban beállított ferdepadra. A kézisúlyzókat legyenek a kezeidben. A tenyereid egymás felé nézzenek. A súlyok az oldalad mellett legyenek, majd innen nyomd ki a mellkasod fölé a súlyokat.

4,  KERESZTHÚZÁS CSIGÁN
12 ismétlés

Állj meg két csiga között. Az egyik lábaddal lépj előre, hogy biztosabb legyen a támasz. A fogantyúkat tartsd a tested mögött, majd innen told előre a mellizomzat segítségével magad elé. A fogantyúk érjenek össze.

Pihenj 1 percet.

Koós Csaba
Kép forrása: http://photos.demandstudios.com/getty/article/106/15/466921532.jpg