Hírek, Események

10 PERCES LÁBEDZÉS

Body Building Bolt
2019.02.01 22:42
10 PERCES LÁBEDZÉS

Olyan nincs, hogy nincs időd egy edzésre. Mindig van egy edzésterv, amivel átmozgathatod az izmaidat. Tehát ideje kiúszni a kifogások tengeréből és csinálni azt, amit megkövetelnek az izmaid. Egy rövid, de intenzív edzés még mindig jobb, mintha nem is edzenél egyáltalán.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE ISOLATE termékünket, ami magas 96%-os fehérje izolátum.

Útmutató

Az edzést köredzésként végezd tehát a minden gyakorlatot egy másik követ. Összesen 4 gyakorlat lesz. Próbálj 10 perc alatt annyi kört végezni, amennyit csak tudsz. A gyakorlatok között ne legyen pihenő. Csupán az utolsó gyakorlat után pihenj egy percet.

1, GUGGOLÁSBÓL UGRÁS KÉZISÚLYZÓVAL
8 ismétlés

Ragadj meg két kézisúlyzót, amiket magad mellett, az oldalaidnál tartasz, majd állj meg vállszéles terpeszben és menj le guggolásba. A térdeid körülbelül 90 fokban vagy kicsit kisebben legyenek hajlítva. Innen rugaszkodj el és ugorj felfelé akkorát, amekkorát csak tudsz. Fogj puhán talajt, majd csinálhatod az újabb ismétlést.

2, ROMÁN FELHUZÁS
8-10 ismétlés

Fogd meg a rudat vállszéles fogásban, a lábaid legyen csípőszéles terpeszben. A térdeid enyhén legyenek hajlítva, mikor hátratolod a csípődet és előredőlsz. Ügyelj arra, hogy a hátad legyen egyenes. Egészen addig engedd le a rudat, míg nem érzed a nyúlást a hajlítódban.

3, LÁBNYOMÁS
12-15 ismétlés

Ülj be az erre alkalmas kondigépbe. Fontos, hogy úgy ülj, hogy a csípőd a térdeiddel egyvonalban legyen. Akaszd ki a biztosítót, majd engedd le a súlyt, hogy a mellkasodnál legyenek a térdeid, majd ezután nyomd ki.

4, LÁBHAJLÍTÁS FITNESS LABDÁN
20 ismétlés

A lábaidat tedd fel nyújtva a labdára, majd emeld fel a csípőd. A kezeiddel oldalt megtámaszkodhatsz. Innen hajlítsd be, hogy a labda és a lábaid is közeledjenek feléd. Végig tartsd megemelve a csípődet.

Pihenj 1 percet.

Koós Csaba
Kép forrása: http://crazyhyena.com/imagebank/src/girls-that-squad-sexy-20-pictures.jpeg