Hírek, Események

AZ EGÉSZ TESTET ÁTMOZGATÓ EDZÉS

Body Building Bolt
2019.04.15 22:47
AZ EGÉSZ TESTET ÁTMOZGATÓ EDZÉS

Akármit is keresel: reggeli edzést vagy éppen a kemény edzés utáni átmozgató edzést, ez az az edzés, ami kell neked. Gyorsan végrehajthatod, ugyanis körülbelül csak 30 percet vesz igénybe és emellett hatékony is.

Ebben az edzésben főként a rúddal fogsz dolgozni. Oda-vissza körönként csinálni kellesz egy döntött törzsű evezést, egy guggolást hátsó fogással és egy ellentétes hasprést fitness gumiszaggal.

Útmutató

Ez egy köredzés, ami azt jelenti, hogy a gyakorlatokat egymás után végzed el.  Csak egy kör végeztével pihensz, a gyakorlatok között nem. Egy kört követően pihen 30-60 másodpercet. 4-6 kört csinálj meg a gyakorlatokból.

Az állóképességedet figyelembe véve csökkentheted vagy éppen növelheted a körök közötti pihenőidőt, illetve a körök számát is befolyásolhatod.
Még több egész testet megmozgató gyakorlatért látogass el az oldalunkra.

Az edzéshez ajánljuk a BLADE BCAA 7000 2:2:1 termékünket.

1, DÖNTÖTT TÖRZSŰ EVEZÉS
10 ismétlés

Fogj megy egy rudat vállszélességben, majd ereszd le magad elé a combod magasságában. Hajlítsd be a csípőd a mozdulat indítása előtt, a hát majdnem legyen párhuzamos a talajjal és legyen egyenes. Enyhén hajlítsd be a térded. Ezt követően a rudat húzd fel a mellkasod alá a hasadhoz úgy, hogy a lapockáid megfeszüljenek. Végül ereszd vissza lassan a rudat magad elé és jöhet az újabb ismétlés.

2, HACK GUGGOLÁS RÚDDAL (HÁTSÓ FOGÁSSAL)
10 ismétlés

Állj meg a rúd előtt, a lábaid vállszélességben legyenek. A hátadat tartsd egyenes, a tekinteted előre nézzen, amíg leguggolsz a rúdért és megragadod. A lábaddal nyomd ki magad és egyenesedj ki mialatt a rudat tartod. Ez egy ismétlés.

3, ELLENTÉTES HASPRÉS FITNESS GUMISZALAGGAL
10 ismétlés

Ragadj meg mindkét kezeddel egy gumiszalagot, az egyik végét akaszd a talpadhoz, majd keresztezd azt, hogy egy X mutasson. Feküdj a hátadra, a lábad legyen nyújtva, a kezeidet nyújtsd ki magad mögé, hogy a szalag megfeszüljön. Húzd fel a lábad és a térdeidet hajlítsd be, hogy miközben a hasprést csinálod a mellkasodhoz a lehető legközelebb kerüljön a térded. Ezután nyújts ki a lábaidat, valamint a kezeidet a fejed fölé, hogy a lapockáid legyenek a talajon. Ez egy ismétlés.

Pihenj 30-60 másodpercet és csinálhatod a következő kört.

Koós Csaba
Kép forrása: https://d18zdz9g6n5za7.cloudfront.net/video/o_10_minute_abs_workout_kelli.jpg