Hírek, Események

A TESTÉPÍTŐ DIÉTA ABC-JE 1. RÉSZ

Body Building Bolt
2014.02.01 15:00
A TESTÉPÍTŐ DIÉTA ABC-JE 1. RÉSZ

Tudni akarod, hogy hol kezdődik a testépítő táplálkozás? Pontosan itt!
Ez a három kipróbált és valós referenciaértékek segítenek átalakítani a testalkatod, a testösszetételt, és edzés minőségét.
Sokan azt hiszik, hogy az izomépítés projekt az edzőteremben ajtajában kezdőik és veégződik. Keményen dolgoznak, és jól érzik magukat, de általában nem érik el a szintű sikert, amiről álmodnak. Az izom növelése 24/7 órás törekvés, amely nem csak a kondis sorozatokat és a mindent mindennel eszünk dolgot foglalja magában. A széles látásmód jelentősen növeli az esélyét annak, hogy "ott lehess", ahol valóban lenned kell.

Sajnos, ez a fajta perspektívát csak úgy nem lehet letölteni az agyunkba, mint a "Matrixban". Sok idő és tapasztalat árán kell beépíteni. Szerencsénkre az IFBB bikini pro és BPI Sports sportolója, Abbie Burrows hosszú éveket töltött azzal, hogy rájöjjön mi működik és mi nem. Mostani cikkünkben ő segít abban, hogy felépítsd az alapvető készségeket, amelyek a küldetésed szolgálják majd.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy túl izmos, vagy csak változtatni szeretnél, akkor kezd a 3 legalapvetőbb tippel!

Határozd meg a napi kalória beviteled mennyiségét:
"Ezzel a módszerrel egy 80 kg-os erőemelő - hogy karbantartsa testsúlyát - 3060 kalóriára becsülte a saját napi kalória igényeit."

A tömegnövelés a napi kalória bevitel meghatározásával kezdődik. A becslés leggyorsabb módja egy hagyományos tesztre alapszik, miszerint: testsúly x 17. Ezt használják az erőemelők is. Ezzel a módszerrel a 80 kg-os erőemelő  3060-ra (180 x 17) fogja becsülni a saját napi kalória igényét, hogy fenntartsa a testsúlyát. 

Ha most azon csodálkozol, hogy nem eszel ennyit, akkor kezdd el azonnal!
"Beletelt két év versengés, mire észre kellett vennem, hogy több kalóriát, főleg szénhidrátot kell fogyasztanom, hogy elérjem az ideális testalkatomat" - Abbie szerint.

Ne hagyd, hogy ez a gyakori hiba szabotálja az eredményeidet!

Hamarosan folytatjuk! :)