Hírek, Események

A TESTÉPÍTŐ DIÉTA ABC-JE 2.RÉSZ

Body Building Bolt
2014.02.02 15:00
A TESTÉPÍTŐ DIÉTA ABC-JE 2.RÉSZ

Növeld a kalóriabeviteled minden nap 500-al. Ha izomtömeg szeretnél növelni, nem szabad hirtelen megváltoztatni a kalória bevitel mennyiségét, mert az felboríthatja az egyensúlyt.

Növeld a kalóriabeviteled minden nap 500-al. Ha izomtömeg szeretnél növelni, nem szabad hirtelen megváltoztatni a kalória bevitel mennyiségét, mert az felboríthatja az egyensúlyt. Kezdj először csak 500-al kalóriával. Tehát a 80kg súlyú erőemelő napi kalória bevitele már 3560. Mielőtt bármi mást csinálnál, tartsd ezt a mennyiséget két hétig. Két hét után ellenőrizd az eddigi eredményt, tekintsd át az elmúlt heteket és kezd el a növekedést.

Ha keményen szeretnéd a tömeged növelni, akkor fogyassz 200 kalóriával többet naponta. Ha eltértél a célodtól vagy nagyobb lett a testzsírod, akkor csökkentsd vissza a kalóriabevitelt 200al, két hetente pedig értékeld ki az eredményeket.

Hamar rá fogsz jönni, hogy ezt a kalóriamennyiséget nem lehet tartani a napi háromszori étkezéssel, ezért van az, hogy köztes étkezéséket és edzés utáni turmix italokat iktatunk be. Szóval barátkozz meg a gondolattal, hogy most már gyakrabban kell étkezned.

"Ahhoz, hogy a szükséges kalóriamennyiséggel a megfelelő tömegre tegyél szert, az étkezések számát kell emelni több, mint háromszor egy nap," mondta Burrows. "A három étlezésbe azonban nagyon nehéz belegyömöszölni a kívánt kalóriák számát úgy, hogy " tiszta élelmiszereket" fogyasztunk.