Hírek, Események

ZUZKA LIGHT KOCKÁS HAS TITKAI 1. RÉSZ

Body Building Bolt
2014.03.05 07:41
ZUZKA LIGHT KOCKÁS HAS TITKAI 1. RÉSZ

Sokak szerint a neten Zuzka Light-nak vannak a legjobb kockái. Ezzel a zsírégető edzéssel és a megfelelő táplálkozási tanácsokkal Te is elkészítheted a saját, gyilkos kockáidat.

A helyes és megfelelő diétáról nagyon sok hasznos információt találsz az interneten. A kockás has elérésének legnagyobb titka nem arról szól, hogy mit tudsz az edzésről és a diétáról, hanem, hogy milyen diétát és edzést végzel napi rendszerességgel.


A kocka hassal rendelkező és kockás has nélküli emberek között a különbséget az elkötelezettség és a napi diéta jelenti. Ha nem vagy 100%-ig elkötelezett a az intenzív edzés mellett, ami elégeti a zsírt és építi az izmaidat, valamint nem tartod be  sziklaszilárdan a tpálálkozási tervet, akkor soha nem látod majd a kockákat. Ez egyszerű matek, az egyenlet mindkét oldalára szükséged van.

A kötelezettségvállalást nem tudjuk neked megtanítani, sem átadni. Ezt egyszerűen saját magadnak kell megalkotnod, azonban segíthetünk a képzésedben és a táplálkozásodban. Ebben a sorozatban végignézzük a rövid, ám intenzív has-edzést, amit minimális felszerelést igényel és megosztjuk veled a legjobb diéta tippeket is.


Az edzéshez amire szükséged van: ugrálókötél, polifoam és egy kettle bell.
Ha nő vagy és kezdő ebbena műfajban, akkor azt javasoljuk, hogy kezdd egy 8kg-os kettlebellel. Ha azonban erős nő vagy, akkor ne félj magadhoz ragadni egy 12kg-ost sem. A kezdő, átlagos testalkatú srácoknak a 16kg-os, még a haladóbb típusoknak a 20kg-os változatot javasoljuk.

Az edzés csak 15 perces, de brutál erős. Jó szórakozást kívánunk, próbáld magad kilendíteni a komfort zónádból.