Hírek, Események

ZUZKA LIGHT KOCKÁS HAS TITKAI 2. RÉSZ

Body Building Bolt
2014.03.15 15:00
ZUZKA LIGHT KOCKÁS HAS TITKAI 2. RÉSZ

Annak érdekében, hogy élvezd a látható kockákat, viszonylag alacsony testzsír százalékot kell fenntartani.

 

A 6 kocka étrend alapjai:
Annak érdekében, hogy élvezd a látható kockákat, viszonylag alacsony testzsír százalékot kell fenntartani. Egy nő testzsír százalékának 18 alatt kell maradnia, míg egy férfi esetében ez kevesebb, mint 10 százalék. 

"Tudom, hogy ezek a számok elérhetetlenek tűnnek, de a jó hír az, hogy ez a fajta életmód egyszerűbb, mint gondolnád. Egy héten kevesebb, mint egy órát dolgozok érte, élvezem az ételeimet, és fenntartom látható a kockáimat egész évben!"

Felejtsd el a CUKROT!
"Azt javaslom, kezdve a legnagyobb és legalapvetőbb táplálkozási szokásoktól, változást hoz, hogy: kivonjuk az összes cukrot az étrendünkből, és csökkentjük a teljes szénhidrát bevitelt. A cukor is nagyon addiktív, így eltart majd egy darabig, mire a szervezeted megtanulja, hogy ne vágyjon rá. 

"Elkerülni a cukor minden áron. Ez az egy dolog az, ami mindent tönkretehet. Nem tesz jót a bőrnek, a hangulatnak és a hasnak sem. Nem eszem csokoládét vagy fagylaltot. Ha sütünk valamit, nem használok cukorot. Használok mézet a természetes cukor helyettesítésére. Te is tanítsd meg a tested, hogy ne vágyjon rá."

Dobáld ki otthon az összes cukros dolgot: mézet, juharszirupot, gabonát, joghurtot, alacsony zsírtartalmú tejtermékeket, kenyeret, tésztát és gyümölcsöt, amiknek magas a glikémiás indexe. Főleg a zöldségek, hús, baromfi, hal, tojás, zsíros tejtermékek, diófélék és magvak, valamint gyümölcsök azok, amiknek alacsony a glikémiás indexe.