Hírek, Események

HAMAROSAN FITPARÁDÉ. TE OTT LESZEL?

Body Building Bolt
2014.10.01 15:00
HAMAROSAN FITPARÁDÉ. TE OTT LESZEL?

Minden évben az októberi Fitparádén rendezett verseny a leginkább várt megmérettetés a Hungarian Cross Challenge sorozatban. Hiszen a 100 versenyző, a külföldi indulók és a szabadtér garancia a jó hangulatra!

Október 18-án szombaton 10-18 óra között a fitmodel world férfi és női-, Louie Koncz Classic  fitnesz- és testépítő versenyek mellett Judgement Day szkander világkupa, Scitec RAW bajnokság és a Polefitness & Beauty versenyzőinek drukkolhatunk. Az uszodában Hegyvidéki diákolimpia és duatlon versenyeket tekinthetik meg. A Mom Sport Kertben Hungarian Cross Challenge, mellette a Street Workout kihívás és nemzetközi Strongman rangadó is látható. Ez az összes program és az expo a szombati napijeggyel látogatható amelynek az ára 2000Ft.

Október 19-én vasárnap 10-16 óra között a sportcsarnok színpadain nagy lendületet diktálnak a prezenterek: Dance Aerobic, Deep Work, Gladiator Training, Hot-Iron, G-Force, Zen-Taigeri, Kettlebell, Clubbell, FitFight, Iron Box, Afro Dance, Grand UP, irányzatokkal, illetve cheerleader és küzdősport bemutatókkal. A balett terem a bodyART, Gerincjóga, Yoga, Pilates, Zumba és Pole Fitness órákkal várja az érdeklődőket, míg a külterület Spárta 300 összecsapásnak, jumping fit és spinning óráknak ad helyszínt. Figyelem a spinning óránkénti 40 bringájára regsiztrálni kell. Az uszoda kültéri medencéjében vízilabda meccseket nézhetnek. Az uszoda beltéri medencéjében Speciális úszóverseny gyerekeknek, Uniqa Kéttusa Kupa kerül megrendezésre, és a kerületieknek előzetes regisztráció ellenében ingyenes úszást biztosítunk 15-17h között.

Vasárnapi belépőjegyed áráért annyit mozoghatsz amennyit csak bírsz! Megszokott programjainkon túl, a rendezvény második napját a mozgásnak és annak megannyi válfajának a szellemében szervezzük 10-16 h között, óránkénti váltásokban, több helyszínen. Ne felejts el polifoamot és törölközőt hozni!

A többi programra is érdemes regisztrálni, mert vasárnap 500 szerencsés látogató ingyenes ajándékcsomagot kap akkor ha előzetesen regisztrált és a vasárnapi belépőjegyével a kezében sorbanáll az ajándékért, amelyet érkezési sorrendben fogunk átadni. Hegyvidéki karszalaggal és tiszteletjeggyel érkezőknek nem tudunk ajándékot biztosítani.A sportrendezvényeket végigkíséri a hozzá kapcsolódó kiállítás, a Fitexpo prevenciós, egészségmegőrző programjaival és egyéb aktivitásaival.

Reggeltől-délutánig minden mozgásforma kipróbálható a vasárnapi napijegy áráért amely elővételben október 13-ig 3000Ft-ért váltható, a rendezvény napján pedig 3500Ft-os áron kapható a helyszínen.

Versenyregisztráció: http://www.fitparade.hu/hu/versenyregisztracio

Elővételes jegyárúsító helyek: MoM Sport recepció, Fitness & More recepció, Elite Bodyshop Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Forrás: www.fitparade.hu