Hírek, Események

BLADE NO BEAST - EGY PENGÉS EDZÉS ELŐTTI VÁLASZTÁS

Body Building Bolt
2015.06.01 15:00
BLADE NO BEAST - EGY PENGÉS EDZÉS ELŐTTI VÁLASZTÁS

Biztosan sokat hallottál már az edzéselőtti formulákról és valószínűleg azt is tudod, hogy milyen kedvező hatásokkal számolhatsz a használatuk során. A következő cikkünkben bemutatjuk a BLADESPORT legújabb edzés előtti italát, a NO BEAST-et és edzés közben kifejtett teljesítményfokozó hatását.

Vizsgáljuk meg döntésünk helyességét, elemezzük ki az összetételt és a mennyiségeket!

Az első csoport az úgynevezett NO (nitrogén-oxid) fokozók, melyek más hatással is meglepnek bennünket. Az alap az arginin alfa-ketoglutarát (AAKG), az egyik legkedveltebb hatóanyag ebben a kategóriában. Mint tudjuk, a nitrogén-oxid egy olyan anyag szervezetünkben, amely értágulatot hoz létre, ezáltal javítja a véráramlást, az oxigénszállítást és a glukóz izmokba történő felvételét, így fokozott izomtömeg- és erőnövekedést eredményezhet a rendszeresen edzést végző embereknél. A termékben lévő 1000 mg abszolút elegendő erre a célra, mivel két harcostársa is mellette van.

Az egyik a béta-alanin (2000mg), aminek a pótlása a sejtekben fokozza a karnozin termelődést, ezáltal a hidrogén (H+) ionok semlegesítése fokozódik, később savasodik határértéken túlra az izomszövet, később következik be az ismerős fájó égés az izmokban. A béta-alanin legjobb tulajdonsága az, hogy minden sportolónak segít, nem csak testépítőknek és fitness versenyzőknek, hanem az állóképességi sportolóknak is.

A másik a citrulin-malát (750mg), amely javíthatja az edzésteljesítményt, és elősegíti a regenerálódást. Egy olyan vazodilatátor (értágító), amely emeli a vérplazma arginin szintjét, így erőteljes NO fokozó, ezentúl puffereli az izmok savasodását, gátolja a tejsav és az ammónia felhalmozódását az edzett izomban. Tulajdonképpen szinergista módon ráerősít az előző két összetevő hatására.

BLADE NO BEAST

BLADE NO BEASTA második csoport a hatékonyságnövelő formula, mely taurint (500mg) és koffeint (200mg) tartalmaz, melyek szintén jól szinergizálnak egymással, így nem kell a megadózisok mellékhatásaival kínlódnunk. Csak a lényeget kiemelve, a taurin szerepet játszik a sejtmembránokon keresztüli kalcium-áramlás szabályozásában, egyes szövetek (pl. szívizom) normális működésében, az inzulinhoz hasonlóan elősegíti a glükóz sejtekbe áramlását, ezáltal nő a fizikai teljesítőképesség, csökken a vércukorszint. Stabilizálja a különféle neuro-transzmitterek (ingerület-átvivő anyagok) szintjét. Antioxidáns hatással is rendelkezik, valamint óvja kardiovaszkuláris egészségünket, javítja inzulinérzékenységünket, jótékony hatással van szervezetünk elektrolit egyensúlyára. Javítja szervezetünk immun-modulációját, és jelentős mértékben csökkentheti a szívelégtelenségből fakadó halálozási rátát.

A koffein központi idegrendszert izgató hatása során emeli a légzőközpont CO2 érzékenységét és a légzési percvolument. Az agyalapi vegetatív központok izgatása révén emeli a testhőmérsékletet, fokozza a szabad zsírsavak oxidációját. A szíven közvetlen hatással növeli a szív frekvenciáját és a kontrakciók erejét. A terhelés előtt fél órával 200 mg koffein bevitele esetén jó edzettségi állapotú sportolóknál a teljesítmény jellegzetes emelkedése mutatható ki.

Mindent egybevetve kaptunk egy jól koordinált hatóanyag-összetevőkből álló, mennyiségileg optimalizált komplexet, ami segít átlendíteni az edzés kritikus pontjain, így biztosan meg lesz még az a két ismétlés!

Mennyit fogyassz a maximális eredmény eléréséhez?
Minimum 10,7g (2 adagolókanál) fogyasztásával számoljunk, a port edzés előtt 30 perccel, 200ml vízben feloldva.

A terméket ide kattintva megvásárolhatod! :)

TEAM BLADESPORT