Hírek, Események

ISMÉT K-1 DEBRECENBEN!

Body Building Bolt
2015.07.10 15:00
ISMÉT K-1 DEBRECENBEN!

BLADE SPORT KIELEMT TÁMOGATÓ A VENUM VICTORY WORLD SERIES GÁLÁN DEBRECENBEN AUGUSZTUS 22-ÉN

Az augusztus 20-i tűzijáték után két nappal ismét K-1-gála a Főnix Csarnokban!
A küzdősportok szerelmesei újra színvonalas csatákat láthatnak, ugyanis augusztus 22-én a Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik versenye kerül megrendezésre.
Az áprilisi milánói és a májusi spliti állomás után még két versenyen van lehetőségük a harcosoknak, hogy bekerüljenek a novemberi, párizsi döntőbe. A debreceni verseny után még az októberi, panamai viadal győztese is – az első három tornán diadalmaskodó harcoshoz hasonlóan – ringbe léphet a francia fővárosban, ugyanis a négy torna legjobbjai küzdenek meg majd a világbajnoki címért novemberben.
De térjünk vissza a Főnix Csarnokba! A Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező mindegyik állomásán két súlycsoportban rendeznek tornát.
A 72.5 és a -95 kilósok csatái során is látványos küzdelmekre, nagy ütésekre és rúgásokra számíthatunk. A súlycsoportok mindegyikében 4 versenyző indul, és úgynevezett presztízsmérkőzések, azaz superfightok színesítik a palettát.
A magyar színeket a hajdúságiak kedvence, a „Csibész” becenevű Balogh Norbert, Benedek Zsolt (mindkettő 72.5 kg), Mihalik György (-95 kg) és Görbics Gábor (superfight) képviseli.
A debreceni gála rangját mutatja, hogy a Sport TV felvételét 30 ország televíziói veszik át.
A hajdúságiaknak személyesen is lehetőségük lesz ott lenni a Főnix Csarnokban az augusztus 22-én ahol a mérkőzések közben és azok szüneteiben a BLADE SPORT táplálékkiegészítő gyártó cég termékeit is kipróbálhatják.
Kapunyitás 18 óra.

Forrás:K-1.hu