Hírek, Események

ÉLTETŐ DANIELLA IS RINGBE LÉP DEBRECENBEN!

Body Building Bolt
2015.07.17 15:00
ÉLTETŐ DANIELLA IS RINGBE LÉP DEBRECENBEN!

Pár hete elsőként számoltunk be nektek, hogy hazánkba látogat a VENUM VICTRY WOLRD SERIES sorozatDebrecenben augusztus 22-én igazi kick-box ünnep várható.

Ezúttal is egy örömteli hírrel szolgálunk azoknak, akik ott lesznek 2015 augusztus 22-én a Főnix Csarokban: Éltető Daniella is ringbe lép majd egy prestige fight keretében.

Hazánk egyik legerdményesebb női küzdősportolójának az idei év eddig főként a fogorvosi tanulmányairól szólt, így a debreceni gála lesz 2015-ben az első megmérettetése. Formáján ez azonban biztosan nem fog meglátszódni, az edzést a vizsgaidőszak alatt sem hanyagolta el. Erőnléte kiváló, és most, hogy az ellenfél kiléte is biztossá vált, megkezdi a célirányos technikai edzéseket. Ebben nagy segítségére lesznek majd a Tokajba érkező ukrán Pradjat Gym versenyzői, akik 5 napig segítik Daniella felkészülését, melyet édesapja, Éltető Péter irányít, de sok instrukcióra számíthat Kunkli Tivadartól is.

Daniella ellenfele a román Andrea Rotaru lesz, aki stílusát tekintve egy agresszívan végig támadó versenyző, remek állóképességgel. K-1 mérkőzéseken túl ökölvívó múltja is van, tehát a kezeit is remekül használja. Kettőjük mérkőzése is K-1 szabályrendszerben zajlik majd augusztus 22-én.
A magyar indulók létszámát és névsorát tekintve is impozáns eseménynek nézük elébe. Rég volt példa ilyen névsort felvonultató gálára. Csak az ismétlés kedvéért, láthatjuk majd Balogh Norbit, Mihalik Györgyöt, Benedek Zsoltot, Görbics Gábor, Éltető Daniellát és egy MMA mérkőzésen vív meg egymással Cseh-Lantos Renáta és Rácz Irén!

Forrás: ellenfelem.hu