Hírek, Események

A BARNA RIZS FEHÉRJE ELŐNYEI

Body Building Bolt
2015.09.02 15:00
A BARNA RIZS FEHÉRJE ELŐNYEI

A fehérje a kiegyensúlyozott diéta egyik sarokköve, és számos étel tartalmazza, mint pl. a tojás, tej, csirke, hal, vagy marhahús. Azonban ha vegetáriánus életmódot folytatsz, vagy éppen egy korlátozott diétát követsz, akkor neked valószínűleg sokkal nehezebb dolgod van a fehérjeszükségleted fedezésénél. A helyzeted azonban korántsem reménytelen, ugyanis csak annyi a dolgod hogy beilleszted a barna rizs fehérjét az étrendedbe.

 

A barna rizs fehérje egy pompás növényi aminosav forrás, mely egy jó alternatívát kínál a fehérje bevitelére azoknak, akik laktóz érzékenyek. Mindezek felett hypoallergén is, azaz sokkal kevesebb allergiás reakciót válthat ki, mint az egyéb proteinforrások, valamint még az előnyei számát növeli a könnyen emészthetősége.

Amikor erőnléti edzésről van szó, sokat tehet a testépítőkért vagy más sportolókért a rizsfehérje. Egy amerikai kutatásban, ahol tapasztalt testépítőket figyeltek meg különféle 8 hetes diéták alatt, a tudósok négy kulcsfontosságú tényezőre fókuszáltak: regenerálódás és fájdalom, izomnövekedés, testkompozíció változás és erőnövekedés. A megfigyelés során a kutatók mind a növényi fehérjét, mind pedig az állati fehérjét fogyasztók csoportjában pontosan ugyanazokat a fejlődéseket figyelték meg mind a 4 tényező tekintetében.

Ráadásul amellett hogy nincs említésre méltó különbség a fájdalom vagy a regenerálódás idejében, mindkét csoport növekedést mutatott erőnlétben, izomtömegben és testkompozícióban, valamint csökkenést a testzsír százalékban. Ezzel bizonyítva, hogy a rizsfehérje ugyanolyan előnyös a testépítőknek és a sportolóknak, mint más források.

A barna rizs fehérje már a BLADE SPORT palettáján is elérhető, nem kell tehát messzire menned hogy beépíthesd az étrendedbe. Ha olyan terméket keresel, amelyikben nincs cukor vagy mesterséges adalékanyag, és adagonként 11 gramm rizs-borsó fehérjét tartalmaz, akkor az ISO RICE egy tökéletes választás, mert nem csak hogy minőségileg egyedülálló, de az 1kg-os kiszerelés 5.300 Ft-os áron még abszolút meg is fizethető.

Keresd őket web-áruházunkban, vagy 10 üzletünk egyikében!

TEAM BLADE SPORT