Hírek, Események

A BLADE SPORT AZ ARNOLD CLASSIC EUROPE-ON

Body Building Bolt
2015.09.25 15:00
A BLADE SPORT AZ ARNOLD CLASSIC EUROPE-ON

A 2015-ös Arnold Classic Europe mai nappal induló versenyen már a nagyvilág is megismerkedhet a Blade Sport termékcsaláddal.

A szeptember 25-27 között megrendezésre kerülő grand prix versenyre a Blade Sport saját standdal készült, hogy bemutathassa az ugyan még fiatal, viszont annál dinamikusabban fejlődő, prémium kategóriás termékcsaládját. A cég tulajdonosai, Komlósi Adrienn és Zakhár Ferenc, pont mint a termékek megtervezésénél és összetételénél is, az ACE-n való megjelenésnél is a tökéletességre törekedtek.

Ritkán hallani magyar táplálék kiegészítőket gyártó cégről, hogy ilyen nagyszabású rendezvényen is részt vegyenek. Ennek tükrében kértem Zakhár Ferencet, hogy számoljon be első kézből az olvasóknak a megjelenésre való felkészülésről. Kérdéseimre készséggel válaszolt a hosszú utazás és az előkészületeken folytatott kemény munka után is.

Mikor döntötted el, hogy egy ilyen nagyszabású eseményen is bemutatod a Blade Sport termékcsaládot?

Mindig is az volt az álmom hogy egy saját táplálékkiegészítő márkám legyen, így ehhez méltóan a prémium kategóriára törekedtem. Csak olyan eseményeken szeretnénk részt venni a jövőben és csak olyan emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, amik és akik a legjobbak a világon. Ehhez hajlandóak vagyunk akár olyan nagyszabású eseményeken is részt venni mint az Arnold Classic Europe, ami az első ilyen a márka életében. Azt pedig még elárulhatom, hogy a következő nagy megjelenés a FIBO lesz.

Mire volt szükség hogy megjelenhessetek?

Nagyon komoly szakemberekre volt szükségünk első sorban ahhoz hogy mindez létrejöjjön, hiszen a termékek legyártásától kezdve a marketingfolyamatokon át. Természetesen ajánlottak is minket a versenyre, aminek köszönhetően a rendezvény egyik marketingfelelőse megkeresett minket hogy meghívjon minket erre a rendezvényre, melyet köszönettel elfogadtunk. Ez egyértelműen annak az eredménye, hogy a szervezőknek is szemet szúrt az, hogy itt Magyarországon ez a márka 3 hónap alatt több mint 30.000 „like”-ot kapott a Facebookon, valamint prémium kategóriás összetétellel és esztétikus megjelenéssel lépett be a piacra, mellyel kiérdemelte hogy ott lehessen a legnagyobbak között. Ez számunkra egy hatalmas megtiszteltetés volt, melyért ezúton is köszönettel tartozunk.
Mekkora stábbal dolgoztatok és mióta, hogy mindez megvalósulhasson?
A stáb létszáma 30 fő körül van, és a rendezvényre való felkészülés két hónappal ezelőtt kezdődött el. Ekkor láttunk hozzá a szóróanyagok, termékminták, standelemek előkészítéséhez. Ez az időszak rendkívül nagy energiát igényelt mindenkitől aki közreműködött, ennek köszönhető hogy most ilyen színvonalas és mutatós standdal állhatunk itt a Madrid Arénában

Milyen érzés volt megérkezni a helyszínre és hozzálátni az előkészületekhez?

A helyszínre érkezés egy 2700km-es autózás után történt meg, mely rendkívül hosszú és fárasztó volt számunkra. A helyszín egy nagyon impozáns aréna, ahol a világ minden tájáról képviseltetik magukat a testépítéssel és fitnesszel foglalkozó cégek, óriási standokkal és hatalmas pénzeket befektetve. Ezen felül folyamatosan érkeznek a különböző nemzetiségű látogatók, és itt vannak a legnagyobb testépítők is, mint pl. Phil Heath, Kai Greene, és maga Arnold is. Nagyon jó érzés volt belépni a csarnokba, ahol a stand építése alatt találkozhattunk Kai Green-el is és beszélhettünk vele arról hogy hogyan élte meg hogy kihagyta az idei Mr. Olympiát. Azt mondta, hogy nagyon elkeserítette a dolog és még mindig le van törve, azonban a jövőre koncentrál és halad tovább előre.

Mivel készültetek a standhoz látogatók számára?

A standunkon termékkóstoláson vehetnek részt az ide látogatók, valamint többféle promóciós anyaggal is készültünk, mint pl. termékminták, ajándék karkötők, nyakba akasztók. Nagyjából a többi stand is hasonló dolgokkal készült, nálunk egy kis extraként élő zenei mixeket is hallhatnak a vendégek, melyet jómagam fogok keverni.

Mi az amit vártok ettől a megjelenéstől, mi az ami elégedettséggel töltene el titeket?

A célunk az, hogy a Blade márkanév Európa szerte és világszerte is ismertté váljon. Ezzel kapcsolatban már komoly érdeklődéseket kaptunk, illetőleg úgy néz ki hogy az európai terjesztést az egyik legnagyobb disztribútor cég fogja végezni, ezért mindenképpen úgy gondoltuk hogy itt a helyünk és meg kell jelennünk.

Köszönöm a válaszaidat, én a hátralévő napokra kitartást kívánok nektek, és természetesen nagy érdeklődést. Szeretnél még valamit esetleg megosztani az olvasókkal?

Igen, szeretném itt is megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azoknak akik támogattak abban hogy ez létrejöhessen. Köszönöm az összes emberünknek, aki részt vett a munkálatokban, a bodybuildingbolt.hu-ban dolgozó alkalmazottaknak, azoknak akik itt vannak most velünk és végig dolgozták ezt a közel 16 órát amíg pakoltunk.  Mindezek mellett köszönet illeti a családomat is, akik támogattak és motiváltak mindenben.

Kiemelten szeretném megköszönni a munkát Szmolár Márknak, aki a termékek címkéinek, valamint az itt álló standnak a designját tervezte, illetve Vágó Gyulának, a Blade Sporthoz kapcsolódó képi és videoanyagok elkészítéséért.


TEAM BLADE SPORT