Hírek, Események

A TÖKÉLETES ZSÍRÉGETŐK

Body Building Bolt
2015.10.26 15:00
A TÖKÉLETES ZSÍRÉGETŐK

A tested különféle mechanizmusokkal égeti a zsírt. Használd a megfelelő kiegészítőket, hogy maximalizáld ezeket, az egész éven át tartó szálkás testért.

Szokás szerint a nyári idők elmúltával a testépítők, és az erőnléti sportolók is hajlamosak a fizikumukat elengedni az éterben. Azonban ha túlságosan elengeded magad és felszedsz egy kis pocakot, akkor előbb utóbb te is azzal a problémával fogod szemben találni magad, hogy a tél beköszöntével eltűnnek a tónusid, Január 1.-jén pedig jön a nagy találgatás hogy hogyan szabadulj meg tőle. De ha a megfelelő kiegészítőket egy jó edzésprogrammal és étrenddel kombinálod, akkor túl juthatsz az év ezen időszakán anélkül, hogy elveszítenéd a legjobb formádat. Csak azt kell tudnod, hogy mit keress.

KATEGORIKUS ZSÍRÉGETÉS

A zsírégetők jó kereseti lehetőségek. A legfőbb ígéretük ezeknek a termékeknek a megnövekedett zsír metabolizmus, a nagyobb energiaszint és súlycsökkenés, valamint a zsír oxidáció fokozódása az edzések során.

Az összetevők sokasága az állítások szerint segít a zsírvesztésben és a testkompozíció javításában. A legtöbb ilyen zsírégető készítményben megtalálható a koffein, míg mások hydroxytryptophan-t, vagy zöld tea kivonatot tartalmaznak. Ámde néhány kevésbé ismert kiegészítő is segíthet a zsírvesztésben megfelelő használat és étrend mellett.

KOFFEIN

Az energizáló
Ez az egyik legismertebb és leggyakrabban használt kiegészítő a listán, ugyanis a koffein nagyon erős fegyver a zsírégetéshez. A bevitel során hamar felszívódik, és megnöveli a várplazma sűrűségét kb. 30-60 percen belül. A koffein felturbózza a mentális fókuszt és növeli az erőszintet, melynek köszönhetően az edzések során nem veszítesz a tudatosságodból és a robbanékonyságból. Versenyzők esetében is képes dobni a teljesítményen, ha az alacsony dózist mérsékelten megemeljük, azonban a túl nagy mennyiségű bevitel nem előnyös.

YOHIMBINE

A felszabadító
Ez az egzotikus hangzású összetevő Nyugat-Afrika fáinak kérgéből származik, és különböző mechanizmusokkal segít szálkásan tartani a testedet. A yohimbine az adrenoreceptorokon keresztül éri el a zsírok termogenezisét. Potenciálisan képes növelni a zsírégetés mértékét azáltal hogy adrenalint szabadít fel, mely aktiválja az adrenoreceptorokat, és segít az edzés során több zsírt égetni. Kutatások kimutatták, hogy néhány ember érzékenyebb a yohimbine-re mint mások, ígya teljes adag előtt érdemes alacsonyabb dózissal kezdeni és odafigyelni a hatásra.

FORSKOLIN

Az emelő
A Forskolin az indiai Coleus froskohlii növényből származik, és a megfigyelések alapján képes átalakítani a sejtek anyagcseréjét. Habár az emberi megfigyelések jelenleg limitáltak, az adatok pozitív kimenetelt mutatnak. A kísérletek adatai alapján a forskolin úgy járul hozzá a zsírégetéshez, hogy növeli a tesztoszteron szintet, és a thyroid-hormon termelését, mely az alap anyagcsere szintjét képes megemelni. A tanulmányok szerinte a forskolin-t a szervezet jól tolerálja, és remekül hasznosítható a súlycsökkenés és zsírégetés elérésében.

ZÖLD TEA (KIVONAT)

A kalóriagyilkos
A zöld teában található katechinek bizonyítottan erős antioxidánsok, és csökkentik bizonyos ráktípusok kialakulásának esélyét. A polifenolok, úgy tűnik, támogatják a zsírégetést, részint a termogenezis fokozásával, részint pedig a zsír- és izomsejtek glükózfelvételi arányának megváltoztatásával.
További előnyei:
Mérsékli a fogak romlását
Koszorúér-betegség kialakulása, és eleve érelmeszesedés ellen védelmet nyújthat.
Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.
Csökkentheti a koleszterinszintet.

MÁLNA KETON

A hormonális segéd
Struktúráját tekintve nagyon hasonló a kapszaicinhez, többféle enzimek, adipokinek, hormonok működését befolyásolja, melyeknek köze van a zsírvesztéshez. Kezdetben televíziós műsorokban terjedt el a híre, majd végül a tudomány is bizonyította hatékonyságát.

Tehát mielőtt zsírégetőt választasz, vizsgáld meg hogy ezek az összetevők a megfelelő arányban szerepelnek e benne, vagy külön megvásárolva is használhatod ezeket a készítményeket. A napi adagolást pedig a táblázatnak megfelelően végezd!

Kiegészítő Adag Időzítés
Koffein 200-400mg Naponta 2x
Yohimbine 5-20mg Naponta 2-3x
Forskolin 20-50mg Naponta 2-3x étkezések között
Zöld tea kivonat 500-1000mg Naponta 2-3x
Málna keton 100-200mg Naponta 2x étkezések előttTEAM BLADE SPORT